Gezocht

Fragmenten

Gezocht

Op dit moment kunnen wij enkele nieuwe leden plaatsen. U kunt lid worden van ons koor voor onbeperkte tijd, maar u kunt zich ook inschrijven voor het lopende programma. Er is plaats voor:

een lage alt, een tenor en een bariton

Wij zoeken hiervoor mensen met enige zangervaring. Belangstelling? neem dan contact op met onze dirigent of de secretaris van het bestuur. U kunt altijd een keer naar een repetitie komen kijken en luisteren (of meezingen natuurlijk!).

Tenor Ún student? Je betaalt geen contributie Ún je krijgt een kleine vergoeding!

Frans Scheffers (dirigent): 070 3990234

Nina Dammers (secretaris): 070 3653495, secretariaat [apenstaartje] haagsrenaissancekamerkoor [punt] nl

Repetitie Haags Renaissance Kamerkoor: woensdagavond 20.00 - 22.15 uur Noorderkerk, Schuytstraat 11, Den Haag