Zingen in een kamerkoor

Altijd al willen zingen in een kamerkoor?

Dat komt goed uit, want het Haags Renaissance Kamerkoor heeft plaats voor
                 twee tenoren  en twee alten
om ons prachtige Jubileumconcert met ons mee te zingen.

In 2022 bestaat ons koor namelijk 40 jaar. Op 12 en 13 november 2022 vieren we dit met een prachtig concert in de Paleiskerk, Paleisstraat 1, Den Haag. Natuurlijk met muziek uit de Renaissance, want zoals de naam al aan-geeft, is muziek uit die tijd de passie van ons koor én van onze dirigent.

Het eerste deel van het concert zal bestaan uit enkele meerkorige werken uit de Venetiaanse Renaissance, gecomponeerd door Andrea en Giovanni Gabrieli. Aan
dit programma werken ook 12 instrumentalisten mee.

Na de pauze gaat het er feestelijk en vrolijk aan toe met 12 madrigalen uit de madrigaal-komedie Il festino van Adriano Banchieri. Dat belooft een waar spektakel te worden waar zelfs een acteur aan meedoet!

Nieuwsgierig geworden? En zin om mee te doen? Elke woensdag repeteren we van 20.00 – 22.15 uur in de Noorderkerk, Schuytstraat 11 in Den Haag.

Wil je met ons meedoen?
Je bent van harte welkom op onze repetitie.

Zin om mee te doen, maar geen alt of tenor? Geef je dan op voor ons projectkoor voor het Jubileumconcert. Daar is nog plaats voor enkele zangers en zangeressen.

Meld je aan bij Marijke van den Broek per e-mail: mbroek54@ziggo.nl of per telefoon: 06 19 76 72 51. Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.