Het Haags Renaissance Kamerkoor bestaat sinds 5 juli 1982.
Onze huidige dirigent is Enrico Ruggieri.
Wij zingen voornamelijk muziek uit de 16e en 17e eeuw, zowel wereldlijke als geestelijke werken, zowel a-capella als met begeleiding.

Op woensdag 1 september 2021 zijn wij weer begonnen met repeteren onder leiding van vervangende dirigent Johannes Gierl.

Op zaterdag 9 oktober  willen wij iedereen verrassen met ons vrolijke  nieuwe programma:

Over liefde, wijn en andere alledaagse dingen…..
Dit concert wordt gehouden in de Noorderkerk
Schuytstraat 11, Den Haag     Aanvang: 15.00 uur
Toegang is gratis.
Na afloop van het concert nodigen wij iedereen uit voor een hapje en een drankje om nog even na te praten én te vieren dat we als koor weer mogen en kunnen zingen.

Belangrijk!
Je hebt voor je bezoek aan ons concert een Corona-toegangsbewijs nodig.
  Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van Corona.
Download de CoronaCheck-app.
Uitgebreide informatie over het maken van een Corona-toegangsbewijs vind je op: rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
Voor een testlocatie: www.testenvoortoegang.org
Wij scannen bij de ingang de QR-code. Een papieren bewijs is ook toegestaan.

Lees hier onze Zomernieuwsbrief.
Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen, klik dan hier.

Zin om mee te zingen? We hebben plaats voor een tenor en een alt.

Wij repeteren op woensdagavond van 20:00-22.15 uur in de Noorderkerk,  Schuytstraat 11 in Den Haag. Op 1 september 2021 beginnen we weer!

Je bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen
Voor meer informatie klik hier

Dit is ons privacybeleid.